Podrška (+387) 63 399 840
E-mail: valplast.webshop@gmail.com

O nama

Preduzeće Valplast d.o.o. osnovano je 2000te godine kao malo porodično preduzeće za trgovinu
i prevoz u Srebreniku. Od tada, prešli smo dug put stalnog rasta i napredovanja te izrasli u preduzeće koje obuhvata više maloprodajnih i veleprodajnih objekata, sveukupno 5 poslovnica.
2009te godine proširili smo djelatnost i otpočeli proizvodnju mreže, mrežnog pletiva, zatezne i bodljikave žice, a od 2019te godine Valplast je ekskluzivni uvoznik i distributer RURIS i DAC uređaja za vrt i poljoprivredu. Distribuciju vršimo kroz naš maloprodajni i veleprodajni lanac, kao i kroz saradnju sa velikim brojem veleprodajnih partnera. Naš cilj je pokriti cijelo tržište Bosne i Hercegovine kvalitetnom ponudom i vrhunskom uslugom, maksimalno uvažavajući zahtjeve naših poslovnih partnera i kupaca.

01

Pratite nas na društvenim mrežama

Posjetite nas na Facebooku
Pratite nas na Instagramu

Za one koji žele znati više

Naša misija u Valplastu je stvarati vrijednost kroz poslovnu izvrsnost u trgovini. Nastojimo pružiti najbolje moguće usluge našim klijentima, gradeći dugoročne odnose temeljene na povjerenju i inovacijama. Kroz strast prema efikasnosti i održivosti, težimo biti pokretači pozitivnih promjena u privredi, istovremeno doprinoseći razvoju lokalne zajednice.

Valplast predstavlja firmu posvećenu pružanju izvrsnosti u trgovini. Naša vizija je postati vodeća snaga u privredi, postavljajući visoke standarde kvalitete i efikasnosti. Kroz posvećenost klijentima, inovacijama i održivosti, gradimo most prema budućnosti, pružajući neosporan doprinos zajednici i tržištu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu