29. February 2024.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

  • Prodavatelj prikuplja lične podatke Kupaca samo u mjeri nužnoj za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima, kao i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Prodavatelj se obvezuje štititi lične podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Izuzetak su slučajevi u kojima je Prodavatelj, po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih ličnih podataka.

IZJAVA PRIVATNOSTI

Važno nam je da se osjećate sigurno kupujući na www.valplast.ba.

Valplast d.o.o. je odgovoran za sve internetske stranice u vlasništvu, uključujući valplast.ba, a sve u skladu sa Općom uredbom o zaštiti ličnih podataka. Ovaj dio zaštite privatnosti reguliran je Izjavom o privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti ujedno je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Valplast d.o.o. te se odnosi na privatnost ličnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.valplast.ba i pridruženih poddomena te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

SVRHA PRIKUPLJANJA PODATAKA

  • Prodaja i servis proizvoda – za obradu vaše prodaje, konfiguraciju i servisiranje vašeg proizvoda

    Valplast d.o.o. će prikupiti osobne podatke, informacije o prodaji i servisu, kao i informacije o povijesti kupca kada kupite, servisirate ili popravljate proizvod kupljen kod nas, uključujući zahtjeve na temelju garancije i provjere. Te podatke će koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, obavještavanje o pitanjima vezanim uz Vaš proizvod te ispunjenje sklopljenog ugovora. Pružanje osobnih podataka u svrhu ispunjenja sklopljenog ugovora predstavlja ugovornu obvezu te, ako ih ne pružite, to može utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti.

  • Podrška kupcima i marketing – za odgovore na upite i davanje novosti i ponuda

    Valplast d.o.o. prikuplja osobne podatke te ih može koristiti kako bi kupcima pružio podršku, odgovore na upite i prigovore, te kako bi procijenio koje novosti i ponude Vas najvjerojatnije zanimaju te Vas kontaktirao u vezi s tim ponudama u skladu s Vašim interesima.

  • Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama, pod uvjetom da postoji pravna osnova za prijenos.

VAŠI OSOBNI PODACI MOGU SE PRENOSITI SLJEDEĆIM SUBJEKTIMA

Za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti sa pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo i imamo sklopljene ugovore. Pružatelj distribucijskih usluga može korisnika pri isporuci roba ili usluga tražiti osobni dokument na uvid i/ili evidentirati određene podatke sa dokumenta. Ukoliko korisnik nije voljan predati takve podatke nužne za isporuku paketa tj. dokaz o naručiocu, usluga ili roba neće moći biti izvršena ili uručena.

  • Pružateljima usluga ovlaštenih servisa pri reklamiranju proizvoda unutar jamstva ili po zahtjevu korisnika zbog neispravnosti ili nemogućnosti korištenja proizvoda iz nekog od korisniku bitnih razloga.
  • Sponzorima nagradnih natječaja u procesu predaje nagrade korisniku. Ukoliko korisnik ne želi da Valplast d.o.o. dijeli sa sponzorima podatke u svrhu dodjele moguće nagrade, savjetujemo korisnika da ne sudjeluje u takvim aktivnostima kako u trgovini, tako i na internetskim stranicama Valplast.d.o.o.
  • Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava Valplast d.o.o. zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

KOLIKO DUGO ZADRŽAVAMO VAŠE PODATKE

Lične podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i Valplast d.o.o.. Lični podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.

WEB TRGOVINA

Pristup web shopu moguć je sa ili bez registracije. Prilikom registracije, fizičke, od Vas tražimo određene lične podatke kao što su Ime i Prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefonski broj, ponekad datum rođenja u svrhu pružanja raznih pogodnosti. Pri registraciji kupac pristupa svojoj bazi na webshopu. Pri kupovini na stranicama bez registracije prikupljamo podatke koji su nužni za isporuku kupljene robe te se navedeni podaci pohranjuju u svrhu ispunjenja ugovora.

Korisnik naših web stranica može izabrati želi li primati promotivne poruke ili ne pritiskom na polje potvrde, neovisno o tome je li se registrirao na stranici ili ne.

Davanje osobnih podatka je odluka korisnika koji može ali i ne mora koristiti pogodnosti naše tvrtke. Ukoliko korisnik odluči ne pružiti podatke potrebne za određenu aktivnost, ista neće moći biti provedena. Podaci koje korisnik daje pri registraciji, pohranjuju se na serveru web shopa te u poslovnom programu kojem pristup imaju djelatnici tog odjela uz šifre za pristup poslovnom programu. U svakom trenutku možete deaktivirati Vašu registraciju.

PRAVO NA PRIGOVOR

Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu ličnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, obratite se na e-mail adresu valplast.webshop@gmail.com

SIGURNOSNE MJERE ZAŠTITE LIČNIH PODATAKA

Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi Vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka, ali ne možemo garantirati zaštitu informacija prenesenih na ili sa interneta, pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana.

Izjavu o privatnosti, Valplast d.o.o., može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama Valplast d.o.o. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu na kojoj će biti naznačene nove izmjene ukoliko ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se korisnik ne slaže sa ovom izjavom o privatnosti, upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu valplast.ba. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici valplast.ba. Nastavak upotrebe stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu