28. May 2024.

Naziv: Valplast d.o.o. Srebrenik
Sjedište: Duboki Potok b.b., 75358 Duboki Potok, Srebrenik, Bosna i Hercegovina

Email: valplast.webshop@gmail.com
Tel/fax: +387 35 699 004 | +387 35 699 003
Matični broj subjekta upisa: 1-5134 , Općinski sud u Tuzli

ID: 4209322360003
PDV: 209322360003

UVJETI PRODAJE

Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na Internetskoj stranici www.valplast.ba i u katalozima. Korištenjem ovih internetskih stranica Korisnik stranice www.valplast.ba / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupovine. Smatra se da se narudžbom u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupovine.

Korištenjem ove Internetske stranice Korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Nositelj svih prava na Internet stranici www.valplast.ba je društvo Valplast d.o.o. (u daljnjem tekstu Valplast).

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice www.valplast.ba. Korištenjem Internetske stranice Korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice valplast.ba u skladu s njima. Korisnike upućujemo da se prije same kupnje upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama.

Pravo Korištenja Internetske stranice lično je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti šifri, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati tačne, potpune i važeće lične podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi valplast.ba.

Korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole društva Valplast d.o.o., te prihvaća da društvo Valplast d.o.o. nije odgovorno za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Korisnik se slaže i prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Društvo Valplast d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja internetske stranice www.valplast.ba. Stoga su Korisnici dužni prije svakog korištenja internetske stranice www.valplast.ba pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.valplast.ba.

Korištenje internetske stranice valplast.ba isključivo je na odgovornost Korisnika. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete internetskoj stranici valplast.ba uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj.

Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje valplast.ba internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj Internetske stranice www.valplast.ba. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na Valplast.ba Internetskoj stranici.

Valplast.ba zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji postavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne greške ne odgovaramo. Valplast.ba sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine.

Valplast.ba ne garantuje da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača u BiH (“Službeni glasnik BiH”, br. 25/2006 i 88/2015).

DOSTAVA

Dostava na kućnu adresu

Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese, odnosno na kućni prag ukoliko se radi o prenosivom paketu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata/sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. Dostava se vrši putem brze pošte.

Za narudžbe u iznosu do 199.99 KM naplaćuje se dostava u iznosu od 10.00 KM, dok je za narudžbe u iznosu preko 200.00 KM dostava besplatna.

Uvjeti preuzimanja dostave Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!

Osobno preuzimanje u nekoj od poslovnica/Pickup

Proizvodi koje ste naručili bit će spremni za Vaše osobno preuzimanje/pickup nakon što Vas obavijestimo telefonskim putem. U tom slučaju robu plaćate u momentu preuzimanja. Prilikom online kupovine neposredna plaćanja prije preuzimanja proizvoda nisu moguća. Preuzimanje istih vrši se uz predočenje identifikacijskog dokumenta osobe koja je svoje podatke (ime i prezime) navela u rubrici za kontakt podatke prilikom kreiranja narudžbe.

Proizvode kupljene putem web shopa, nakon telefonske obavijesti, možete preuzeti u sljedećim terminima u nekom od objekata društva:

 • Pon – Sub: od 8:00 do 15:00.
  1. Valplast d.o.o. Srebrenik, Duboki Potok b.b. Srebrenik;
  2. Vrtni centar Cerik, Cerik b.b. Distrikt Brčko BiH;
  3. Vrtni centar Kalesija, Dubnica b.b. Kalesija;
  4. Vrtni centar Gradačac, Sarajevska b.b. Gradačac;
  5. Poljoprivredna apoteka Srebrenik, Ivana Markovića Irca b.b. Srebrenik.

VAŽNO: Ako Vas još nismo kontaktirali vezano uz osobno preuzimanje proizvoda, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće putem e-maila ili telefona.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje na internetskoj stranici www.valplast.ba vrši se u konvertibilnim markama (KM/BAM). Cijene su maloprodajne, izražene u konvertibilnim markama sa pripadajućim PDV-om. Iskazane naše najniže redovne cijene na internet stranici valplast.ba važe za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje uz odobravanje dodatnog popusta od 5%, dok se za kartično plaćanje na rate ne odobrava popust od 5%. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno.

Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Odgoda slanja ili preuzimanja proizvoda na akciji moguće je isključivo ukoliko su proizvodi plaćeni unaprijed, bilo uplatom na transakcijski račun, bilo kartičnim plaćanjem.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

 • Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača
 • Putem virmana ili opće uplatnice
 • Karticama MasterCard ®ili Maestro®, Visa

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenoj adresi, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenoj adresi. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Uposlenici web shopa valplast.ba kontaktirat će Vas po potrebi. Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice ili virmana, korisnik mora ispuniti sljedeće podatke: Uplata na transakcijski račun Valplast d.o.o. Srebrenik: 132-150-0309277-305 Poziv na broj: broj narudžbe. Primatelj: Valplast d.o.o. Srebrenik, Duboki Potok b.b., 75358 Duboki Potok

Plaćanje karticama MasterCard ili Maestro, Visa Narudžbu možete platiti putem Interneta platnim karticama MasterCard ili Maestro, Visa, izdanja domaće ili strane banke, koje podržavaju plaćanje preko Interneta. (Provjerite kod banke, izdavatelja kartice, da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta).

3.a Plaćanje karticom do 12 rata sa dostavom na vrata u cijeloj BiH Ako želite Vašu narudžbu platiti na 12 rata ili manji broj rata, to možete uraditi sljedećim platnim karticama:

 • UniCredit banka: Visa Classic, MasterCard Revolving, Visa Revolving, Zlatna Visa Revolving do 12 rata. – Prilikom plaćanja birate željeni broj rata.

PISANI PRIGOVOR POTROŠAČA

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni, možete uputiti prigovor firmi Valplast d.o.o. Srebrenik. Valplast d.o.o. omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem preporučene pošte na adresu Valplast d.o.o., Duboki Potok bb, ili putem e-maila na adresu valplast.webshop@gmail.com.

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. Valplast d.o.o. će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu